Handelsbetingelser

   

Generelle oplysninger


Juridisk navn Svenningsen Moller Design
Organisationsform Webshop
CVR-nr. 20628979
Adresse Bredgade 94
E-mailadresse msmart@msmart.dk
Telefonnummer 51185003
Nykredit bank 8117 3513313
 
IBAN-kontonummer DK5081170003513313
BIC-kode NYKBDKKK


Betaling

Du kan betale med Visa , mobilePay eller Bankoverførsel .
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Sker med Postdanmark efter post Danmarks takster. Vi levere til alle brofaste øer .

leveringstid er for vare på lager 2-3 dage , for personlige plakater og plakater der ikke er trykt kan leveringstiden tage 8 dage. 


 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Denne ret gælder ikke personlige Plakater som ikke kan omsættes til andre.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til  msmart@msmart.dk eller ring på 51185003  eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
(Indsæt hvis relevant:  
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)


Varer undtaget fortrydelsesretten

(Indsæt relevante varetyper fra listen herunder)

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

      


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Svenningsen Moller Design

Bredgade 94

9670  Løgstør
  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Gavekort
 

Gave kort har en gyldighed på 3 år.

Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekort.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Svenningse Moller Design

Bredgade 94

9670  Løgstør
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Svenningsen Moller Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på MSM Art  er Mia Møller.
 
(Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
 
Som registreret hos Svenningsen Moller Design, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: msmart@msmart.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mia Møller Ring 51185003 eller Mail msmart@msmart.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. http://taenk.dk/kontakt-forbrugerraadet-taenk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 26 nov 2015