Navnedyr

oprettet d.

Navnedyr
Navnedyr

ABC dyre plakaten 

Så er jeg næsten ved at være færdig med mine navne dyr til min ABC plakat , den har været over  5 år undervejs ......jammen,  tiden den går virkelig meget hurtigt (:  Da jeg for 5 år siden startede med at lave navne dyr havde jeg ingen anelse om at det ville tage over 5 år . Måske også meget godt for ellers havde jeg opgivet med det samme :) Men i mellem tiden har jeg lavet rigtig mange print selv navnedyr til skønne kunder . Nu er alle dyrene ved at være klar så jeg kan få printet en rigtig alfabet dyre plakat .  På markedet i dag er der rigtig mange forskellige ABC plakater og navne dyr , mine dyr adskiller sig ved de fleste er flettet sammen med Bogstavet som for eksempel her hvor æselet hænger over bogstavet Æ .  

Den nye ABC plakat med dyr kommer snart på min hjemme side , så regner jeg med alle er rettet og klar :) Jeg håber også i vil tage godt imod den , at i vil få en masse snakke i børneværelset når alle dyrene kigger ned fra væggen . Alt godt for nu og god Sankt Hans der ude :)


Kommentar(er) 1

  • Christy Walton
    Christy Walton

    Hej, leder du efter et gældskonsolideringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv.! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com

    Svar

Skriv din kommentar